Explicații pe scurt despre OneCoin

Internetul te învață multe. Ai posibilitatea să dai peste câte și mai câte: de la cele mai banale lucruri – de care poate nu ești interesat – până la cele mai tentante oportunități de neratat. Cam așa am dat eu peste această monedă. Pur și simplu pierdeam timpul pe internet și, din întâmplare, am dat peste un promo care prezenta câteva explicații pe scurt despre OneCoin. Acolo se vorbea despre o nouă inovație financiară care va schimba lumea – o nouă monedă globală pe care toată lumea de pe acest pământ să o folosească rapid și sigur.

Lumea digitală 2017

Am fost destul de interesat de acest subiect și am săpat în continuare…

Am găsit nenumărate explicații – unele mai interesante ca altele. 

Pentru ați satisface și ție curiozitatea, am pus laolaltă – în acest articol – cele mai importante explicații despre OneCoin. O să încep cu cea mai firească întrebare:

Ce este OneCoin?

OneCoin este o monedă digitală, ultra securizată, care poate fi trimisă sau primită prin intermediul internetului.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este prima criptomonedă digitală acceptată de către bănci.

Această monedă este creată printr-un algoritm informatic numit „minare” – minarea este o procedură efectuată de un calculator foarte performant. Mai mult de atât, moneda nu poate fi distrusă, copiată, falsificată sau furată.

În comparație cu monedele reale, fiecare „criptomonedă” deține propriul serial unic de identificare – asemeni seriilor de pe bancnotele normale.

Moneda OneCoin nu aparține niciunui guvern – deci nu poate fi controlată de nici o instituție publică.

Onecoin este o monedă creată de oameni pentru oameni.

Prețul criptomonedei se raportează la gradul propriu-zis de utilizare – mai exact, se raportează la cererea și oferta celor care o tranzacționează.

Ca să poți avea acces la monedă ai nevoie de o invitație. Invitația poate fi făcută de către un user – activ sau inactiv – din interiorul „blockchain-ului” (blockchainul este platforma comunității OneCoin).

Proiectul OneCoin este împărțit în 4 categorii:

1. OneCoin – care reprezintă conceptul.

2. OneLife – care este platforma unde se minează moneda.

3. OneAcademy – platforma de studiu – unde înveți totul despre cum se tranzacționează OneCoin.

4. Xcoinx – platforma de tranzacționare.

Din momentul în care ai aderat la acest proiect, vei face parte din marea familie – familia care clădește acest nou sistem de plată. Cu cât ești mai nou în branșă, cu atât vei fi mai avantajat – adică ai posibilitatea să-ți înmulțești banii investiți. Și asta pentru că, în timp, valoarea monedei va fi alta decât în prezent. Bineînțeles, totul este relativ, dar ca în orice altă afacere, riscul este asumat. Este exact ca și cum astăzi te-ai decis să investești bani în propria afacere. Ești conștient! Succesul nu ți-l va garanta nimeni! Dar cum să obții succesul dacă nu-l cauți?

Pe subiectul ăsta sunt mii de explicații – de care probabil ai habar… Ideea este că trebuie să crezi cu tărie în ceea ce vrei să faci. Așadar, dacă crezi că OneCoin nu este o oportunitate pentru tine, nu te băga! Lasă-i pe alții să-și asume riscuri! Tu eventual așteaptă să folosești moneda doar ca pe un simplu sistem de plată – când va fi oficializată.

Cu OneCoin vei putea face plăți oriunde pe această planetă – simplu, rapid și ieftin.

Criptomoneda OneCoin este prima formă de plată digitală care implementează sistemul „Know your customer” (KYC).

Cu un număr finit de 120 miliarde de monede, OneCoin este prima monedă cu cea mai mare rezervă finită din lume.

Ca sa poți genera aceasta monedă ai nevoie de tokeni, iar pentru asta ai nevoie de cont. Ca sa poți avea tokeni, ai nevoie de bani! – Este asemeni unei afaceri personale: inițial investești bani, urmând să aștepți momentul potrivit pentru a vinde ce ai cumpărat – asta în cazul în care vrei sa faci parte dintre cei care vor să investească! În alte condiții, aștepți până ce moneda va fi oficializată și profiți de ea ca și cum ar fi o monedă normală (trimisă sau primită prin intermediul internetului).

OneCoin este prima criptomonedă care angajează un audit care să controleze și să monitorizeze blockchain-ul. Nici o alta monedă digitală, din cele peste 600 existente, nu face acest lucru. Astfel, membrii și autoritățile pot știi la orice oră, din zi și din noapte, că în blockchain nu se petrec ilegalități.

Avantajele OneCoin în comparație cu sistemul actual de plată

Băncile clasice îți pot bloca contul – chiar și fără înștiințarea ta. Deci nu ai drepturi depline! Ai doar impresia că le ai! În schimb, platforma de tranzacționare xcoinx – unde se tranzacționează OneCoin, îți permite să faci orice tranzacție fără să ai dezavantajele pe care ți le impune banca. Contul Onelife chiar îți aparține! Aici ai drepturi depline 100%!

Băncile îți impun reguli, limite și restricții. În xcoinx nu vei găsi așa ceva. Aici, cât timp ai monede, poți încheia orice tranzacție dorești, poți face orice transfer și poți cumpăra orice după bunul plac. 

Băncile percep nenumărate comisioane – care mai de care mai mari și mai ciudate. Percep comisioane chiar și pentru faptul că le dăm bani, când de fapt ar trebui să fie invers.

Eu unul m-am săturat să depind zilnic de bănci! Nu mai vreau să fiu sclavul lor! M-am alăturat comunități OneLife având convingerea că în viitor se va schimba ceva. Chiar am încredere că în următorii ani se va naște un nou sistem de plată – un sistem de plată al oamenilor de rând, pentru oamenii de rând! 

Pentru mai multe detalii poți accesa linkul de mai jos: 

https://www.onelife.eu/signup/florinmanica001