De ce nu câștigi la pariuri sportive

Spre surprinderea ta, să știi că întrebarea „De ce nu câștigi la pariuri sportive?” este destul de ignorată. Adică, după o pierdere, nimeni nu ia măsuri! Nimeni nu se alarmează, nimeni nu analizează. Toți percep consecințele ca și cum ar fi fost, să spunem, lipsă de “noroc” – și noroc îl pun în ghilimele. Subiectul cu norocul o să-l discutăm cu altă ocazie….

supărat

Majoritatea se bazează pe cu totul altceva decât logica firească. Și asta pentru că, o mare parte dintre ei, au o reală problemă: sunt foarte lacomi! Care va să zică: dacă te întrebi de ce nu câștigi la pariuri sportive, una dintre cauze este asta!

Că vrei sau nu să crezi, ăsta este motivul principal pentru care majoritatea pierd la pariuri sportive. Adică… ei vor din leu să facă zeu – “pun sume infime în dorința de a câştiga sume uriaşe”.

Pe ei nu îi interesează consecința – pentru că oricum suma jucată pe bilet este mică. Ei vor doar să-și joace șansa. Culmea e că: nu-i nimic rău în treaba asta! Numai că, raportat la şanse, dacă am extrapola puțin și ne-am duce în cu totul alt context, am putea spune că: în următoarele zile, AM AVEA MAI MULTE ȘANSE SĂ PRIMIM O “BUCURIE” DE LA UN PORUMBEL decât posibilitatea de a câștiga biletul la pariuri sportive (mă refer la biletul ăla pus cu miză mică și câștig uriaş).

Oameni buni, nu-i rău să jucați în speranța că orice e posibil, dar nu vă supărați sau enervați dacă nu câștigați! În cazul ăsta, este bine să vedeți pariurile ca pe un lucru distractiv – ca pe ceva care vă relaxează.

Atunci când nu investești aproape nimic, este normal să te aștepți cam la același lucru. Și când mă refer la investiție nu vorbesc doar de bani…

Știi ce se întâmplă? În pariuri sportive, atunci când ești lacom, ai tendința să crezi că totul este posibil. Și asta se întâmplă doar din cauza nebuniei de a pune mâna pe mulți bani dintr-o singură dată!

Din păcate, în cazul ăsta, pe termen lung, cel care pierde este tot pariorul, și asta pentru că și-a ignorat șansele în detrimentul lăcomiei.

Pariurile sportive nu se joacă după ureche! Și o spun la modul cel mai serios cu putință. Când pui un pariu să te gândești ȘI la responsabilitate, pentru că un pariu pierdut poate aduce multe idei proaste – unele chiar devastatoare. ORICE PARIU PUS, ESTE MUSAI SĂ FIE RESPONSABIL! NU DUPĂ URECHE!

Dacă vrei un câștig constant ar trebui să te mulțumești cu puțin. Iar acest “puțin”, raportat la banii investiți și rulați de către tine, ar trebui să fie “un” aproximativ 10% din bancă.

Din păcate, majoritatea pariorilor preferă să meargă pe noroc – lumea nu prea se mai complică cu scheme, cu strategii, cu statistici…

În ziua de azi, în mare parte se merge la plezneală. Și uite așa, pe termen lung, se pierd mult mai mulți bani decât ne putem imagina.

La pariuri, nu câștigi pentru că nu investești atât cât să te pui în poziția sigură! Adică, nu ai o bancă solidă care să fie bordul de control pentru orice tranzacție faci. Asigurarea băncii este o regulă esențială: bancă pe care o ai trebuie să-ți asigure recuperarea banilor după un lung șir de bilete pierdute. Când spun bancă mă refer strict la bugetul afacerii tale – ca până la urmă, aici vorbim de afaceri, nu de pufuleți și pufarine! TU investești bani ca să câștigi bani. Pariul este o sabie cu două tăișuri, iar datoria ta este să caști bine ochii…. Pentru că altfel… O să… Știi foarte bine ce o să…

Așadar, cauzele care te fac să pierzi la pariuri sportive sunt multe. Lăcomia este doar una dintre ele. Despre celelalte vom discuta în următoarele articole. Până atunci, îți mai spun un simplu lucru:

Dacă scapi de lăcomie ai mari şanse să ajungi departe. – Departe din toate punctele de vedere.