De ce nu câștigi la pariuri sportive

„Oare de ce nu câștigi la pariuri sportive? Care sunt cauzele? Ce te împiedică? Oare vei putea câștiga vreodată pe termen lung din pariuri sportive?” Dacă ți-ai pus vreodată astfel de întrebări, ai nimerit unde trebuia. În continuare iți voi prezenta cauzele, care te fac să pierzi la pariuri sportive, și-ți voi spune ce să faci ca să ai rezultate bune.

Pariuri sportive

Atunci când ești copil, ba că este în cartier, pe stradă, în fața casei sau la școală, nu există zi dată de la Dumnezeu în care să nu joci un joc. Aici nu ne referim la copiii dintr-un anumit sat, oraș sau țară. Vorbim de un obicei care se întâmplă la nivel mondial. Toți am bătut mingea, toți am alergat cât a fost ziulica de mare, toți am jucat jocurile copilăriei… fără de care, poate, astăzi nu am fi văzut viața de copil așa cum ar fi fost normal să o vedem.

Peste ani, când crești și intri în viață în adevăratul sens al cuvântului, devii curios: curios pentru necunoscut, curios pentru realitate.
Curiozitatea asta a ta te va determina să îți asumi riscuri. O fi vorba aia că e bine să învățăm din experiențele altora, dar e cam utopie acolo. Toți ne-am fript la viață noastră! Și nu ne-am fript pentru că nu am știut consecința… Ne-am fript pentru că ne-a plăcut să nu fim comparați cu alții. Ne-am pus pe primul loc și ne-am asumat riscuri având speranța unei reușite, și consider că nu este nimic greșit în ceea ce-ți spun. Ați asuma riscuri este o responsabilitate care te poate propulsa foarte sus – deasupra multora. Dar să știi că este foarte greu să ajungi unde îți dorești… asumându-ți riscuri! Nu-i imposibil! Dar e greu.

După cum bine știi, riscurile sunt de mai multe feluri. Unul dintre ele este când te arunci cu capul într-o apă tulbure fără să știi unde ajungi, și altul când te arunci în aceeași apă, dar te asiguri bine înainte: eventual verifici ce temperatură are apa, vezi să nu ai stânci prin zonă, sari în picioare, și nu în cap și așa mai departe. Deci pentru ați asuma riscuri este bine să fii conștient și responsabil de ceea ce urmează să faci.

Săritură în apă

Am vrut să fac o astfel de introducere pentru ați spune ceva la care poate nu te aștepți:
În prezent, viața, riscurile și realitatea au o altă traiectorie. Adică tot ceea ce consideri tu că este logic, firesc și normal, nu mai este logic, firesc și normal! Și asta nu se întâmplă din cauza ta, ci din cauza celor care au monopol total asupra ta și asupra celor din jurul tău.

În ziua de astăzi pariurile sportive au devenit una dintre cele mai importante surse de venit pentru stat. Da! Exact cum ai auzit! Statul câștigă milioane doar din impozite și taxe – atât de la casa de pariuri, cât și de la parior. Interesele sunt enorme. Tind să cred că aceste case de pariuri vor fi susținute necondiționat. De către cine? Aici este o întrebare la care vei găsi singur răspunsul. Este un răspuns complicat pe care fiecare dintre noi ar trebui să-l intuim. Să-ți dau un indiciu:
Atunci când logica sfidează realitatea, înseamnă că undeva cineva speculează ceva…

A face bani din pariuri sportive este al naibii de tentant! Și știi de ce? Pentru că este o modalitate foarte ușoară de a câștiga ceva. Ai nevoie doar de un telefon (cu internet) și gata – poți face bani în fiecare zi. Dar totodată, dacă nu ești atent, poți pierde mai mult decât ai.

A pune un pariu înseamnă ați asuma riscuri.

Nu câștigi la pariuri sportive pentru că nu-ți asumi riscuri responsabile.
În marea majoritate a cazurilor riscurile celor care joacă sunt haotice. Toți vor bani mulți dintr-o dată! Ceea ce este aproape imposibil. Spun aproape imposibil pentru că șansele, de a câștiga bani mulți pe un singur pariu, sunt infime. Și cine merge pe șansele infime pierde, pe termen lung, mai mult decât crede. 

Dacă nu ai o bancă care să-ți susțină cel puțin 9 bilete pierdute consecutiv, nu ai făcut nimic.

Pierzi la pariuri sportive pentru că nu îți dedici timp îndeajuns.
Pentru a câștiga la pariuri sportive trebuie în primul rând să ai timp – timp să studiezi și să analizezi, timp să centralizezi date…
Cu datele centralizate poți estima o probabilitate. Aici este esență a ceea ce te interesează! Dar mulți habar n-au că pot estima probabilități.

De ce nu câștigi la pariuri sportive? Nu câștigi pentru că nu investești! Nu ai o bancă solidă care să fie bordul de control pentru orice tranzacție faci. O bancă care să-ți asigure recuperarea banilor după un lung șir de bilete pierdute. O sumă care să reprezinte bugetul afacerii tale – ca până la urmă tot de afaceri vorbim! Investești bani ca să câștigi bani.

Nu câștigi pentru că nu ai răbdare – răbdare care în 90% din cazuri este inexistentă. Dacă nu o ai, vei pierde sume pe care nici măcar nu le ai – le faci rost strict pentru a le pierde – că până la urma asta se va întâmpla! Ce, vrei să-mi spui ca nu ai jucat niciodată banii de pe un card de cumpărături? Sau banii care erau planificați pentru cu totul și cu totul altceva? Dacă-mi spui ca nu, o sa te cred! …Și eu sunt mincinos!

Pierzi pentru că joci noaptea.
La prima vedere poate ți se pare irelevant, ce-ți spun, dar să știi că cele mai mari pierderi se produc noaptea. Poate părea ilogic, dar ăsta este adevărul. Deci nu mai juca noaptea. Noaptea este făcută să dormi, nu să joci la pariuri sportive!

Dacă nu vei folosi matematica, nu vei avea nici o șansă să câștigi pe termen lung din pariuri!
Așa cum casele de pariuri sportive folosesc matematica pentru a te face pe tine să pariezi greșit, așa și tu ar trebui să folosești matematica pentru a întoarce „soarta” pe care ei o clădesc în cazul tău.

O mare parte din cei care nu câștigă, la pariuri sportive, au o mare problemă: sunt lacomi! Vor din sume mici să câștige sume uriașe. Ceea ce este absurd.
Dacă vrei un câștig pe termen lung, ar trebui să te mulțumești cu puțin. Un 10%, pe lună, din banca investită, ar fi super rezonabil. Din păcate majoritatea preferă să meargă pe noroc decât pe scheme matematice. Și uite așa, pe termen lung, pierd o grămadă de bani.

Recapitulăm!
Nu câștigi la pariuri sportive pentru că:

  • Nu-ți asumi riscuri responsabile
  • Nu dedici timp necesar
  • Nu investești
  • Nu ai răbdare
  • Joci noaptea
  • Ești lacom

Pariul responsabil poate fi explicat în 4 cuvinte: timp, bani, răbdare și matematică. Dacă vrei să afli cum să câștigi pe termen lung, mai întâi analizează-ți vulnerabilități-le. Sau pur și simplu încearcă să afli cauzele care îi fac pe alții să piardă. Este de ajuns să nu faci ce fac ei și deja ești câștigat.

Pentru o mai detaliata informare, legata de pariuri sportive, citește și:

Mult succes și ai grijă cum pariezi.