Cele mai importante 3 lucruri în blogging

Înainte să intri în această lume minunată a bloggerilor, este cât se poate de firesc să cunoști câteva lucruri elementare… Articolul de față nu face altceva decât să vine în întâmpinarea ta spunându-ți care sunt cele mai importante 3 lucruri în blogging pe care ar trebui să le îndeplinești.

Blogging

1). PLĂCEREA DE A AJUTA. În momentul în care ai pornit pe acest drum, automat te-ai gândit, într-un fel sau altul, să ajuți oamenii – fie că le livrezi informații, fie că le livrezi produse, scopul tău principal este să îi ajuți – nu să îi înșeli sau să îi manipulezi!
Într-o lume normală, cam ăsta ar trebui să fie scopul tău… Dacă suntem pe aceeași lungime de undă înseamnă că primul pas important l-ai bifat.

2). STRĂDUINȚA ÎN MUNCĂ. Dacă îți vei da toată silința, ca lucrurile să iasă perfect, în timp, rezultatele îți pot depăși așteptările. Străduința, implicarea și insistența, într-o acțiune anume, sunt cele mai de preț lucruri posibile – lucruri fără de care nici un blogger nu poate progresa. Deci ca să ajungi cineva, trebuie să fii pregătit pentru tot ceea ce este mai greu…

3). PUTEREA DE A AȘTEPTA. Atunci când știi de la bun început că banii nu-ți vin din prima, îți este destul de greu să te implici. Este normal ca motivația să nu fie mare atunci când știi că nu ești plătit la o anumită dată sigură… Dar tocmai ăsta este secretul: făcându-ți treaba din pură pasiune, peste o anumită perioadă vor venii și banii – ideea este să nu te gândești cu obsesie la câștigurile financiare.

În blogging, cel mai important lucru este să te gândești la valoarea informației livrată lumii.

Sunt foarte multe exemple de bloggeri de succes. Aceștia și-au dezvăluit singuri poveștile – nu mai este nici un secret. Unii au scris pe blog timp de 5 ani fără nici un câștig financiar. Dar după toți acei ani grei, în care au depus sute de ore de efort, au început să câștige sume la care nu s-au gândit niciodată! De ce s-a întâmplat asta?
Pentru că au crezut cu tărie în ceea ce fac, fără să se gândească o clipă la bani.

Dacă ești un om cu intenții bune, și persiști în ceea ce faci, în timp, Dumnezeu îți va dărui după bunătatea inimii.