Ce înseamnă frumusețe feminină?

Subiectul de care vorbim este destul de controversat. Spun controversat pentru că frumusețea este „discutabilă” – fiecare înțelege și simte diferit. De aceea, titlul (ce înseamnă frumusețe feminină?) va fi explicată doar din punctul MEU de vedere!

Femeie

Frumusețea feminină nu înseamnă: picioare lungi, buze mari, sâni mari, „corp de gazelă” etc. Frumusețea înseamnă mult mai mult de atât. Bineînțeles, acum depinde fiecare cum o percepe frumusețea…

Ca să fii mai frumoasă, nu trebuie să mergi la doctorul estetician! Ci mai degrabă la doctorul psiholog. Frumusețea nu o vei găsi niciodată la doctorul „care te injectează” sau care te taie – apropo de treaba asta: știai că „silicoanele” au fost inventate pentru femeile cu probleme? Acum, nu aș vrea să fiu absurd – silicoanele la femei, în unele cazuri, chiar sunt necesare. De exemplu, femeilor care nu au sâni deloc, chiar le este necesar! Oricum, bănuiesc că ai prins ideea. Frumusețea adevărată nu se găsește „în doctori” sau doctorii, ci în alte lucruri, pe care ți le voi enumera imediat:

Frumusețea înseamnă naturalețea unei priviri pline de emoție, frumusețea înseamnă felul cum te alinți, părul ciufulit când te trezești dimineața, râsul care vine după lacrimi, naturalețea unui semn (de bună purtare) din copilărie, și multe multe altele…

În ziua de astăzi, din păcate, frumusețea este percepută greșit – dacă o actriță renumită își bagă botox în buze, unele femei consideră acel demers un exemplu demn de urmat – uite așa se naște spiritul de turmă între femei.

Femeia este frumoasă atunci când este naturală! Dacă te ajuți de o alimentație naturală, de puțin sport, de câteva hăinuțe – care să-ți șadă bine – de o atitudine corectă și de o atenție riguroasă pentru detalii (ten, păr, unghii, piele), consider că ai toate atuurile din lume să fii o adevărată „frumusețe feminină”.