Ce este OneCoin?

Pe vremuri, atunci când lumea nu era atât de dezvoltată precum astăzi, tranzacțiile între oameni se rezumau la simple înțelegeri reciproce. Schimburile erau simple și firești: „eu îți ofer produsul meu, tu mi-l oferi pe-al tău”. „Eu îți dau un fildeș gros, tu îmi dai un merinos”. Va să zică, transparența era maximă. Încrederea între oameni era sinceră și asumată: fără intermediari, fără comisioane, fără acte și fără absolut nimic din ceea ce se întâmplă în secolul XXI.

Lumea digitală

De la schimbul ăsta simplu în natură, s-a trecut la monedă. Monedele au generat bancnote, iar bancnotele o adevărată revoluție financiară.

Odată cu băncile, au apărut cardurile… și… se pare că de la cardul bancar am trecut încet, încet, la o cu totul altă etapă – care abia a început, și probabil nimeni nu va știi cum se va sfârșii – sau dacă se va sfârșii…

În articolul de astăzi o să discutăm despre moneda digitală OneCoin. Ce este OneCoin? Pentru ce a fost creată și de ce?

OneCoin este un nou tip de monedă digitală – este o revoluție în materie de inovații digitale. 

Această monedă vrea să schimbe lumea financiară în bine (Ca să fac o paranteză: „să înțelegem că până acum nu a fost bine???”). – Dacă s-a constatat că lumea financiară nu este bună, sunt alături de cei care au spus treaba asta! Nu cred că sistemul financiar a fost inventat 100% pentru interesele oamenilor – (băieții din branșă știu ce spun)! Probabil și tu ești de acord.

Scopul suprem al monedei digitale OneCoin este de a deveni primul sistem de plată criptat al viitorului. Ei vor să creeze un precedent – se vrea a fi o revoluție financiară unde comisioanele mari și taxele guvernamentale să nu mai existe. Vor ca această „criptomonedă” să devină un sistem de plată fără granițe, unde orice om de pe planetă să poată transfera bani, rapid și ieftin, pretutindeni fără granițe sau bariere.

Din câte bine ai înțeles, la maturitate, această criptomonedă nu se vrea a fi un sistem de investiții, unde lumea să vândă și să cumpere, (nu ăsta ar trebui să fie motivul principal pentru accesarea OneCoin), ci un sistem de plată rapid și ieftin accesibil tuturor locuitorilor planetei – fie ei din Africa, China sau Patagonia…

Fondatoarea OneCoin a precizat faptul că prezentul sistem financiar este unul instabil – și cred că are dreptate. Sistemul are multe probleme. Băncile au dat faliment, oamenii au fost înșelați, comisioanele, în unele cazuri, sunt nejustificate, dobânzile sunt prea mari, și câte și mai câte… De-a lungul timpului s-au întâmplat mult prea multe să putem spune că suntem mulțumiți de tot ceea ce se întâmplă. Și culmea este că o femeie s-a gândit să schimbe ceva. Da! O femeie! Nu un bărbat! Că noi bărbații ne dăm cei mai cocoși, dar se pare că nu suntem chiar atât de inteligenți pe cât ne-am dori să fim.

Dr. Ruja Ignatova (fondatoarea OneCoin) crede că succesul implementării acestei criptomonede poate fi realizat doar printr-o participare masivă. Dacă zeci de milioane de oameni, de pretutindeni, ar agrea, ar participa și ar contribui (la promovare), succesul ar fi uriaș!

Conceptul OneCoin, în primii ani de existență, a lansat școala OneAcademy, școală menită să educe populația în domeniul financiar – „educația oamenilor cu privire la sistemul în care vor intra”. Cu alte cuvinte, această companie intenționează să învețe oamenii noțiunile despre circulația banilor, educându-i în așa fel încât, împreună, să putem corecta, prin legile aplicate de comunitate, tot ce a fost greșit până acum la nivel financiar.

OneAcedemy dorește să învețe populația cum să se comporte într-un mediu financiar virtual. Nimeni nu poate înțelege sistemul financiar fără educație. Așa că principalul scop, la început de drum, este educația.

Dacă ai educație vei știi cum să îți manageriezi „viitorul”. Iar viitorul înseamnă digitalizare. Banii vor fi digitali. Portofoliile vor fi digitale. Tranzacțiile vor fi digitale. Totul se va îndrepta către banii criptați.

Suntem în era banilor digitali – bani care sunt în proces de dezvoltare.

Dacă te numeri printre cei care sunt dispuși să participe la acest proces de evoluție, vei evolua și tu…

„Când ești pionier într-o afacere, ultimul lucru la care ar trebui să te gândești este profitul.”

Din câte am citit, și din câte am văzut, criptomoneda asta încearcă să dărâme entități. Încearcă să facă marea schimbare. Oamenii săraci, și nu numai, să nu mai fie monopolizați. Se vrea o lume normală. Dar cum nimeni nu garantează succesul, nimeni nu va știi ce va urma.

Dacă asta este ceea ce se vrea, și oamenii vor contribui din plin la această schimbare, nu știu dacă va mai exista cineva, sau ceva, care să poată să oprească fenomenul. Deja în sistem au intrat milioane de oameni, și se pare că pe zi ce trece milioanele astea devin din ce în ce mai numeroase. 

Compania OneLife (platforma care minează moneda OneCoin) nu promite marea cu sarea, prezintă doar potențialul (fără cifre sau promisiuni calculate). Îți este prezentată realitatea. Nu își asumă nimeni riscuri pentru acțiunile întreprinse de tine. Și asta pentru că, nimeni nu poate garanta ceea ce faci. Este ca și cum ți-ai lua carnetul de conducere pentru o mașină care va reprezenta afacerea ta: mergi la școală, te înscrii, plătești taxele pentru cursuri, ești învățat ceea ce trebuie să faci, după care tu faci ce ai învățat, sau ceea ce vrei tu să creadă alții că ai învățat.

Scopul companiei OneLife este ca împreună să ne facem o viață mai bună.

„Onelife”, o singură viață – viață care merită trăită din plin de fiecare dintre noi!

Și cei bogați, dar și cei săraci, toți, mai devreme sau mai târziu, vor ajunge în același loc – indiferent câți bani au sau nu au. Acum, prin intermediul OneCoin (conceptul), OneLife (platforma de minare) și OneAcademy (academia de studii financiare), ne putem clădii viitorul. Pentru asta este nevoie de încredere, timp și contribuții. La fel ca o ieșire cu prietenii la grătar: fiecare aduce ce poate (unii mai puțin, alții mai mult), în ideea că, la sfârșit, toată lumea să fie mulțumită.

Dacă consideri că subiectul poate reprezenta o oportunitate și pentru tine, singura modalitate de a afla mai multe detalii despre această monedă este internetul. YouTube este plin de prezentari OneCoin. 

Aderarea la acest proiect se face pe bază de invitație. Și asta pentru că fiecare invitat va avea grupul lui – grup cu care va colabora și alături de care va învăța noțiuni financiar bancare. Aceste noțiuni te vor ajuta să înțelegi cum să-ți multiplici, cum să-ți protejezi și să-ți manageriezi banii.

Totul este în schimbare. Și așa ar trebui să fim și noi…

Pentru mai multe detalii despre OneCoin accesează următorul link:

https://www.onelife.eu/signup/florinmanica001