Ce ar trebui să faci pentru a avea o viață mai bună

Vreai să ai o viață mai bună? Vrei să-ți trăiești viața mai frumos și mai armonios? Sunt convins că da! Nu cred că mi-ai răspunde nu. Cine nu-și dorește o viață fără probleme? Toți visăm la averi, bani sau bogății, dar „mulți visează, puțini reușesc”. În caz că ești hotărât și vrei să ai o viață mai bună, uite ce ai de făcut: 

Viață bună

Pentru a avea o viață mai bună, pune capăt obiceiurilor proaste pe care le repeți.
Viciile te pot băga în pământ (și la propriu, și la figurat). Scapă de vicii, de lene, și de tot ce înseamnă pericol pentru sănătatea ta.

Nu mai cheltui bani pe lucruri care te bagă în pământ! Nu-ți mai bate joc de tine!
Decât să cumperi țigări sau băutură, mai bune cumpără o ciocolată la copil sau o floare la nevastă.

Definitivează-ți direcția vieții. Care îți este perspectiva? Ce vrei de la tine? Ești dispus să lași în urmă viața pe care o ai și să începi alta mult mai responsabilă? Odată ce ți-ai fixat obiectivul, pentru a putea schimba ceva, trebuie să mergi înainte fără să te abați de la drum.

Dacă scopul tău este să ai o viață mai bună alături de soția ta, păi ambiționează-te și nu mai face nimic din ceea ce știi că nu-i place. Fii exact cum știi că te vrea!

Ia-ți inima în dinți și fă ACUM primul pas spre schimbare. Cel mai greu lucru este să faci primul pas. Dar odată reușit acest pas, viața va lua cu totul altă întorsătură… 

Dacă consideri că poți avea o viață mai bună, slăbind 30 de kilograme, rezolvarea este alergarea în aer liber și mâncarea naturală servită cu ponderație. Nu amâna nici o secundă ceea ce poți face azi! Nu căuta nici o scuză! Trebuie să mergi să alergi! Trebuie să nu mai mănânci deloc prostii! Numai în felul ăsta îți poți schimba viața în bine!

Repetă-ți, în fiecare dimineață, în oglindă, următoarea frază:
Sunt un om responsabil și vrea să am o viață frumoasă! Astăzi voi realiza toate planurile și sarcinile pe care mi le-am propus. Sunt conștient că dacă mă voi văita, sau dacă mă voi culca pe o ureche, nu voi realiza nimic – așa că mă voi axa doar pe lucrurile pe care le am de făcut, fără să pierd timpul și fără să caut scuze. Știu că dacă voi proceda așa, viața mea se va îmbunătății și dorințele mi se vor împlini.

Folosește parte din timpul liber gândind noi modalități de dezvoltare…
Dacă vrei să-ți schimbi viața în bine, gândește-te în permanență la productivitate – adică la soluții viabile de înmulțire a banilor. Pune-ți mintea la contribuție și dezvoltă idei. Pune ideile în practică și vezi ce iese.

Creează ceva util pentru comunitate: ceva care se cere, ceva care se cumpără – ceva de pe urma căreia să beneficiezi constant. Poate fi un produs, un obiect sau un serviciu. Cel mai bun reper este să te bazezi pe lucrurile la care te pricepi cel mai bine. 

Succesul se realizează prin acumularea mai multor eforturi. Aceste eforturi, în prima etapă a încercării tale de a te dezvolta, vor fi nevăzute – nimeni nu le va observa – nimeni nu le va aprecia. Dar mai apoi, „când bulgărele de zăpadă o va lua la vale”, totul se va vedea…
Într-un final, eforturile și încercările tale vor fi răsplătite.

Concluzia este că pentru a avea o viață mai bună ar trebui să faci ceea ce marea majoritate nu fac – și anume: să gândești și să pui în aplicare noi posibilități care să te diferențieze de ceilalți.

Secretul unei vieți bune este să crezi în permanență în ideile tale fără să renunți vreodată la speranța că viața ți se poate îmbunătății.