Cât de important este designul atunci când îți creezi un blog

Articolul de față îți arată cât de important este designul atunci când îți creezi o pagină web. Fie că îți creezi un site, fie că îți creezi un blog, mesajul articolului este același în ambele situații. Dacă vrei să înțelegi mai bine importanța designului web, citește următoarele rânduri și află mai multe.

Web design

Când vizitezi un blog pentru prima oară, trebuie să recunoști că prima impresie este dată de aspect. Este ca și cum vizitezi o casă pe care nu ai mai văzut-o niciodată. În ambele cazuri, aspectul primează – În câteva momente, omul își formează o părere. Această părere te poate face să-ți spui:

„Da, interesant… Ia să vedem, care-i treaba cu blogul ăsta?” Sau bineînțeles ai putea spune contrariul.

Designul este un fel de haină pe care o porți. Ea poate fi decentă, vulgară, elegantă, penibilă etc.

Userul care intră pe site-ul sau blogul tău, trebuie să se simtă confortabil – nu trebuie să fie deranjat de nimic. Dacă aspectul paginii este „confortabil privirii”, userul va rămâne să studieze în continuare conținutul oferit.

Un design simplu și plăcut va atrage priviri. Deci dacă toți cei care au intrat pe blog, rămân să vadă despre ce este vorba acolo, înseamnă că designul tău este unul reușit.

Importanța designului este primordială. Designul va face întotdeauna diferența. Asemeni conținutului – amândouă merg în tandem.

Dacă ții cont de sensibilitatea aspectului, și respecți regulile nescrise ale decenței, înseamnă că ai înțeles cu adevărat cât de important este designul unui blog.