6 reguli care te vor învăța cum să nu pierzi la pariuri sportive

Se pare că nimeni nu-și pune problema cum să nu piardă la pariuri.  Toți se gândesc la profit și la cum să câștige cât mai mult! Cu gândul la profit, uiți lucruri esențiale. Uiți cum să nu pierzi. Tu ți-ai pus vreodată problema cum să nu pierzi la pariuri sportive?

Forza Inter!

Dacă te-ai ordona, și ai face ordine în viața ta, ai respecta cu strictețe câteva reguli elementare! Reguli pe care sunt convins că în prezent nu le respecți. Ele nu sunt complicate, sunt cât se poate de logice. 

#1. Joacă matematic.

În ziua de astăzi pariurile nu mai sunt ceea ce erau odată! Acum, totul este matematic. Nu mai există altceva! Există doar matematică și strategii matematice. Așa că inventează-ți scheme de joc care să-ți permită să pierzi 12-13 bilete consecutiv. Să ajungi să joci 13 bilete – să pierzi 12, din care să câștigi unul și să-ți recuperezi investiția, plus să ai ceva profit… Ăsta ar fi planul să nu pierzi pe termen lung. Dar pentru a calcula matematic o strategie care să-ți permită să pierzi 12 bilete consecutiv, urmată de al 13-lea care să-ți recupereze investiția și să-ți asigure și ceva profit, ți-ar trebui o bancă enormă! Dar chiar și așa, totul se poate rezolva – dacă îți folosești imaginația și inteligența totul se rezolvă.

#2. Înainte de a paria cu bani, joacă fictiv.

Joacă fictiv (ca și cum ai paria real) până pierzi 5-6 bilete consecutiv. Abia din momentul acela ești eligibil pentru a paria cu bani. Atunci ai cea mai buna oportunitate de a nu pierde. Doar știi foarte bine: după o serie de bilete pierdute, urmează cu siguranță un bilet câștigător. Tu în momentul ăla te pui în pielea unui vânător care așteaptă momentul potrivit pentru a împușca prada. Aștepți ca prada să se apropie cât mai mult de tine, și când simți că nu mai ai cum să ratezi, TRAGI! În cazul nostru, pariezi real!

#3. Investiția inițială să fie consistentă.

Dacă vrei să știi cum să nu pierzi la pariuri sportive, află că banca (adică investiția ta) ar trebui să suporte 12-13 bilete pierdute consecutiv. În cazul ăsta, pentru siguranța ta, pariurile pierdute consecutiv trebuiesc susținute de o bancă solidă. Altfel o să ajungi la faliment – exact cum pățești de fiecare dată când te abați de la sistem. – Jucătorii amatori știu ce vorbesc!

Dacă nu ai posibilități pentru o bancă solidă, folosește-te de avantajele pariului fictiv.

#4. Alege varianta de pariu cu un singur meci pe bilet.

Din experiența mea, timpul mi-a dovedit că pot pierde 13 bilete consecutive. Și aici vorbesc de bilete puse cu un singur meci pe bilet la tipul de pariu gol marcat. Deci în momentul în care pui mai mult de un meci pe bilet, și depășești cota 4:00, șansele tale de câștig (pe termen lung) sunt infime.

#5. Alege tipul de pariu cu 50% șanse de câștig.

Tipul de pariu corect este acela care are două variante finale: ori câștigi tu, ori câștigă casa de pariuri. Adică under/ over, se marchează/ nu se marchează, câștigă/ nu câștigă etc. Să-ți dau un exemplu de tip de pariu greșit: dacă tu pariezi pe victoria gazdelor, șansa ta de câștig este una singură. În schimb, casa de pariuri are o șansă în plus – pe lângă opusul pariului tău, casa de pariuri are și egalul. În felul ăsta, pe termen lung, casa de pariuri câștigă iar tu te falimentezi.

#6. Orice pariu ai alege, să nu pariezi pe cote mai mici de 1:50, sau mai mari de 4:50.

Cele mai rezonabile cote ar fi între 1:50 și 4:50. În ziua de astăzi cota 4 nu mai este de speriat! Surprize sunt la tot pasul. Și culmea este că se întâmplă foarte des. Nu ar trebui să te mai surprindă nimic! Tu știi foarte bine asta!

Înainte de a învăța să câștigi, învață cum să nu pierzi. Și deja ești în câștig!